БИСКВИТИ

Lukas Crunchy grains със слънчогледови семки, сусам и лен, Lukas Crunchy grains със слънчогледови семки, сусам и лен, Lukas Crunchy grains със слънчогледови семки, сусам и лен

Опаковка 230 гр., срок на годност  - 6 месеца

Несладка бисквита от бутер тесто със слънчогледови ядки, сусам и лен
Хранителна стойност в 100 гр: белтък- 10,5 гр., мазнини- 27,0 гр., въглехидрати- 51,9 гр.
Енергийна стойност в 100 гр- 508 ккал

Lukas Happy със слънчогледово семе и сусам, Lukas Happy със слънчогледово семе и сусам, Lukas Happy със слънчогледово семе и сусам

Опаковка 230 гр., срок на годност – 6 месеца

Слънчогледови ядки у сусам в нежно и хрупкаво бутер тесто.
Хранителна стойност в 100 гр: белтък- 6,7 гр., мазнини- 30,0 гр., въглехидрати- 56,9 гр.
Енергийна стойност в 100 гр- 543 ккал

Lukas Happy със стафиди, Lukas Happy със стафиди, Lukas Happy със стафиди, Lukas Happy със стафиди

Опаковка 230 гр., срок на годност -  9 месеца

 

 

Много вкусни и апетитни бисквити от бутер тесто със стафиди

Хранителна стойност в 100 гр: белтък- 5,9 гр., мазнини- 29,7 гр., въглехидрати- 61,0 гр.
Енергийна стойност в 100 гр- 546 ккал

Lukas Palmiers с мак, Lukas Palmiers с мак

Опаковка250 гр., срок на годност- 9 месеца

Хрупкава и вкусна бисквита от бутер тесто с маково семе.
Хранителна стойност в 100 гр: белтък- 8,5 гр., мазнини- 20,9 гр., въглехидрати- 32,3 гр.
Енергийна стойност в 100 гр- 351 ккал

Palmiers, Palmiers

Опаковка- 230 гр.
Срок на годност – 9 месеца

Ушички от бутер тесто.
Известна нежна френска сладка.
Хранителна стойност в 100 гр: белтък- 4,7 гр., мазнини- 15,9 гр., въглехидрати- 54,9 гр.
Енергийна стойност в 100 гр- 382 ккал

Подписаться на БИСКВИТИ