Palmiers

Palmiers
Palmiers

Опаковка- 230 гр.
Срок на годност – 9 месеца

Ушички от бутер тесто.
Известна нежна френска сладка.
Хранителна стойност в 100 гр: белтък- 4,7 гр., мазнини- 15,9 гр., въглехидрати- 54,9 гр.
Енергийна стойност в 100 гр- 382 ккал