Lukas Crunchy grains със слънчогледови семки, сусам и лен

Lukas Crunchy grains със слънчогледови семки, сусам и лен
Lukas Crunchy grains със слънчогледови семки, сусам и лен
Lukas Crunchy grains със слънчогледови семки, сусам и лен

Опаковка 230 гр., срок на годност  - 6 месеца

Несладка бисквита от бутер тесто със слънчогледови ядки, сусам и лен
Хранителна стойност в 100 гр: белтък- 10,5 гр., мазнини- 27,0 гр., въглехидрати- 51,9 гр.
Енергийна стойност в 100 гр- 508 ккал