Карамелен десертен блок със сусам

Карамелен десертен блок със сусам

Опаковка: 60гр., 130 гр.

Срок на годност – 6 месеца

Състав: сусам (49%), нишестен сироп, натурален пчелен мед,  масло от облепиха.